Selecteer een pagina

WERK MET MIJ

Coaching & Training

PERSOONLIJKE COACHING

TALENTGERICHTE COACHING

De eerste jaren van je werk ben je volle bak aan het leren. Niet alleen over de inhoud van je werk, maar minstens zoveel over wie jij bent en wat bij je past qua functie, werkomgeving en ambities.
Meer dan ooit zijn we in de gelegenheid zelf onze loopbaan vorm te geven, maar dan moet je wél weten wat je wilt en kunt.
 
In een persoonlijk traject ontdekken we samen waar jouw sterke punten en ambities liggen. Zodat je optimaal kan presteren in je functie nu en tegelijkertijd kunt ontdekken waar je naar toe wilt groeien en aan bij wilt dragen.
In het traject werk ik met vaste methodieken, zoals een gevalideerde talententest, maar ook met diepgaande en creatieve opdrachten. Elk traject is maatwerk, dus we gaan altijd uit van jouw vragen en uitdagingen.

LEVENSCOACHING

Daarnaast coach ik op meer persoonlijke thema’s. De aanleiding is vaak een ingrijpende gebeurtenis, zoals een ziekte bij jezelf of een naaste, overspannenheid of burn-out, het verlies van een dierbare, de geboorte van je baby of het ongrijpbare gevoel dat alles off is.

 

Hierdoor kun je gaan twijfelen aan wat je aan het doen bent. Misschien vraag je je af wat je eigenlijk echt belangrijk vindt. En ook of je wel op deze manier verder wilt. Dan heb je iemand nodig die je helpt om jezelf beter te begrijpen en keuzes te maken die goed zijn voor JOU.  

 

Spreekt bovenstaande je aan? Ik help je graag verder.
Neem contact met me op en we kijken samen hoe dat eruit kan zien.

 

WORKSHOP PURPOSE & PLEASURE

Steeds meer jonge professionals willen een verschil maken met het werk dat ze doen. Een leuke baan met een lekker salaris is fijn, maar het bedrijf waarvoor je werkt en de impact die het maakt door jouw bijdrage minstens zo belangrijk.
 
Daarom geven Marret Kramer van Innova Consultancy en ik regelmatig de workshop Purpose & Pleasure. In 1 dag ontdek jij hoe jouw balans tussen purpose, pleasure en pressure is en hoe je die kunt herstellen of optimaliseren. 
 
Het resultaat van de dag is dat je een persoonlijk plan hebt om je gerichter te ontwikkelen in lijn met maatschappelijke thema’s die je belangrijk vindt en dat je een eerste schets hebt voor een purposeproject dat je kunt opzetten binnen de organisatie waar je nu werkt. 

 

INTERESSE? Mail me voor meer informatie op hello@lindamodderkolk.com of kijk op www.purposeandpleasure.nl voor meer informatie. 

 

  

Ben je een manager of medewerker hr, P&O, Learning & Development of Talent Development en benieuwd naar ons incompany programma?  

Download hieronder de brochure met alle informatie.

 

Wil je kennismaken?