Selecteer een pagina

Over Linda

Coach & trainer voor jonge professionals

Jaren begeleidde ik mensen in crisissituaties in het ziekenhuis. Daar leerde ik twee belangrijke lessen: het leven is te kort om je dromen en ambities niet serieus te nemen én elke crisis is een enorme kans voor groei. Tijdens een burn out besloot ik daarom rondom de Mont Blanc te rennen in plaats van op de bank te zitten. En daar leerde ik mijn derde les: je bent tot zoveel meer in staat dan je denkt.

In mijn coaching werk ik met jonge professionals die zich willen blijven ontwikkelen. Dit kan zijn omdat ze meer maatschappelijke impact willen maken met het werk dat ze doen. Maar ook omdat ze vastlopen in hun leven, om welke reden dan ook. 

Elk traject is maatwerk en leidt ertoe dat je uiteindelijk in staat bent jezelf te coachen na afloop van ons traject. Ik help je ontdekken wat de situatie waarin je je bevindt betekent voor de keuzes die je kunt maken. Zodat je het leven gaat leiden dat bij je past en het verschil kan maken waarvoor je hier gekomen bent. 

Naast individuele coaching geef ik samen met collega Marret Kramer van Innova Consultancy workshops voor (young) professionals: Purpose @ Work. In deze workshops begeleiden we professionals in het vormgeven van een carrière die meer impact maakt.

Ook draag ik bij aan verschillende onderwijstrajecten op de Radboud Universiteit, het Radboudumc en HAN VDO voor professionals in Zorg en Welzijn. 

Samenwerken?
Stuur me een mailtje en we kijken samen hoe ik je kan helpen.

Vragen?

Neem contact met me op

  • hello@lindamodderkolk.com
  • 06 47499386